perjantai 20. heinäkuuta 2012

Poriii!

 Päätettiin sit Eetun kans vähän yhtäkkiä lähtee Porin Jazzeille Jannen keikalle! Eetu sai kevarikortin kaks päivää aikasemmin nii mentiin sit kemmulla Poriin, Porista Turkuun ja seuraavana päivänä Turusta Tampereelle. Oli kyl hauskaa vaikka paikat välillä vähän puutuki.
 Porissa oltiin 4 tuntia ennen Jannen keikan alkua niin käytiin sitten syömässä jotain ja kierreltiin Jazzkadulla ja kulutettiin vaan aikaa. Sitten mentiin Olobaarin eteen ootteleen, että Jannen keikka alkaa. (Olobaari oli siis k-18 teltta Jazzkadulla, mutta sinne näki helposti ja läheltä menemättä sisään).
Sini ja Jannen hienot uudet Bannerit.
 Seisoskeltiin siinä ja sit siell baarissa oli kaks ihmistä, mies ja nainen ja ne tuijotti meitä KOKO AJAN! :D Se oli ihan sairaan häiritsevaa, kun ne tuijotti ja sit jos katoit takas et mitä niin ne hymyili ja kääns katseen pois ja hetken päästä tuijotti taas uudestaan. Meni vähän hermo mutta ne onneks lähti aika nopeesti siitä sit pois.
 Siinä kun oltiin jonkun aikaa seisoskeltu näin, että Iiro saapu paikalle ja menin morjestamaan. Juteltiin kaikenlaista ja se kyseli oonko nähny Jannee missään, kun se ei oo nähny sitä moneen tuntii. No Iiro meni siitä sitten laitteleen juttuja valmiiks ja haki pari kaljaa ja me mentiin takas "meiän" paikoille. Siitä jonkun ajan päästä Janne ja Toni tuli paikalle ja mentiin moikkaan niitäki. Jannen kans rupateltii hetki niitä näitä. Mut kello alku lähestuu 11 ja Janne meni baariin sisälle ja me taas takasi paikoillemme :D
 Loppujenlopuks keikka alko joskus 11.30 mut ei se kauheesti haitannu. Jengi oli aluks vähä jäissä ja seisoskeli vaan jossain reunoilla, mut keikan edetessä ihmiset alko vähä rentoutuu ja liikku lähemmäs lavaa ja sillei. Oli siistii kuulla jotain uusia biisejä ja nähä ekaa kertaa Jannen soolokeikka! Ehkä helmeintä oli, kun Janne veti Minä biisin ja ja kehotti eturiviä laulamaan mukana ja kysy viä, että kai Sofiaki on siä takana mukana. Sillon koko baari käänty tuijottaan mua haha :D Nostin kädet pystyy ja huusin joo niin Iiro sit sano et ainahan se on messissä! Janne veti viä pari Linjan biisii ja sit viä viimeseks Sopusoinnun. Hyvä keikka oli! :)
 Keikan jälkee käytii viä moikkaamas Janne ja juteltiin taas vähän kaikesta. Tosi kivaa oli kaikin puolin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti